Wednesday, February 5, 2014

Η σκατοψυχιά της ημέρας:

 Πενηντάρες terminator

Πριν από μερικές μέρες, είχα ασχοληθεί με κάτι σάψαλα που νομίζανε πως είναι 20 χρονών. Μετά από μια πρόσφατη «εμπειρία», θυμήθηκα το άλλο άκρο (γνωστό πως οι γυναίκες είναι των άκρων) της κατάστασης.

Δεν έχει σημασία το που, ή το πώς ή το πότε αλλά βρέθηκα μούρη με μούρη με μια κυρία η οποία ήθελε να με επιπλήξει για κάτι (δίκιο είχε, δεν έχει σημασία τι) και ξαφνικά ανακαλύπτω πως έχουν κλείσει τα αφτιά μου διότι δε με ενδιέφερε αυτό που μου έλεγε και απλά παρατηρώ το παρουσιαστικό της.

Τα μαλλιά της ήταν το γνωστό γκριζόμαυρο κοντό συρματόπλεγμα που αν το είχε ο αμερικάνικος στρατός δεν θα ξαναχρειαζόταν ποτέ πια barb-wire. Τα μάτια της ήταν βλοσυρά και κεραυνοβόλα (όχι δεν της είχα σκοτώσει το poodle), τα φρύδια της κουτσα-στραβά βγαλμένα σε στυλ «είμαι κακιά και έχω και κακά φρύδια» και φυσικά κακοζωγραφισμένα για να συμπληρώνουν την εικόνα, ενώ η μύτη της γεμάτη ρυτίδες και τρίχες, κακιασμένες κι’αυτές, ρουθούνιζε φωτιά , το δε στόμα της ήταν κάτι σαν ημισφραγισμένος υπόνομος που ξερνοβολούσε λογιών λογιών ακαθαρσίες (γνωστά και ως βρωμόλογα), τα δε δόντια της ήταν χρυσά, ασημένια, σκουριασμένα, μια πανδαισία χρωμάτων, παρέα με μπόλικη πέτρα και κιτρινίλα για φινίρισμα.

Η τύπισσα είχε παραπανίσια κιλά και κάτι μαστάρια που η μαστοθήκη που τα κρατούσε, έκλαιγε γοερά φωνάζοντας «πάρτε με από δω, η συνθήκη της Γενεύης απαγορεύει αυτά τα πράγματα!!!!».

Θα μπορούσα να προβώ σε εκτενέστερη περιγραφή, αλλά δεν έχει νόημα να το τραβήξω. Νομίζω η εικόνα είναι σαφής.

Το ερώτημα όμως παραμένει… Ποια αρρώστια είναι αυτή που χτυπάει τις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση και ξαφνικά ξυπνάνε ένα πρωί και αποφασίζουν να μεταμορφωθούν σε αυτά τα αποκρουστικά όντα που θα φοβόταν ακόμα και ο ίδιος ο βελζεβούλης να τους δώσει το χέρι;

Ειλικρινά δεν μπορώ να δώσω απάντηση αλλά κάνω διπλή έκκληση: Μια στους γιατρούς να βρουν φάρμακο σίγουρα και μία στον Παγκόσμιο Οργανισμό Ειρήνης να βρει καμιά εγκαταλελειμμένη μάντρα αγριόσκυλων και να αρχίσουν να τις μαζεύουν εκεί. Είμαστε πολύ τρυφερά όντα εμείς οι άνθρωποι για να μας δυναστεύουν σαπιόγριες.

To παραπάνω, αποτελεί και μια ευχή για τη

που σήμερα γιορτάζει και τα γενέθλιά της! Τα χρόνια μου πολλά στο πιο φωτεινό χαμόγελο της νύχτας και ότι ποθείς!!!! (Α και τώρα ξέρεις πώς να ΜΗ γίνεις, όταν έρθει εκείνη η ώρα….




No comments:

Post a Comment