Monday, November 11, 2013

H σκατοψυχιά της ημέρας: αϊφώνια και αϊφωνάδες


Σίγουρα δεν θα είναι η μοναδική που αφορά αυτό το θρησκόληπτο τσούρμο των αϊφωνάδων αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσω.

Μα καλά, πόσο κορόιδα μπορεί να είστε; Χρυσοπληρωμένο τηλέφωνο το οποίο απλώς η Μήλω (Apple) αποφασίζει (και διατάζει) ότι θα σταματήσει να υποστηρίζει μετά από 4-5 χρόνια με το έτσι θέλω;; Δηλαδή πως μπορείτε να αντικρίζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να μην φωνάζετε «είμαι κορόιδο» κάθε μέρα.

Παίρνεις ένα παλιό μαραφέτι που λέει αϊφώνι 2 και ξαφνικά δεν μπορείς να βάλεις ούτε εφαρμογές, ούτε τίποτα γιατί «δεν υποστηρίζεται» από πουθενά. Τι λε ρε; Σοβαρά; Όταν το πουλούσες για ένα νεφρό ήταν καλά; Δηλαδή που πήγε το «Πληρώνω κάτι καλό για να το έχω»;;;; Το έφαγε η Μήλω και το φτύνει στα μούτρα όλων των κορόιδων ανα τον κόσμο;

Εντάξει. Τραβάτε να αγοράσετε λοιπόν και να πετάτε τα λεφτά σας σε σλογκαν όπως «it just works» και αφήστε εμάς τους μυαλωμένους σκατόψυχους να σας δουλεύουμε!

Πρόβατα! Ε πρόβατα! Μήπως μηρυκάζετε κιόλας;
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!



Α και επειδή υπάρχει στο adslgr.com η σχετική είδηση για τα windows phone (που είναι αρκετά φθηνότερα) με 18 μήνες υποστήριξης, σκάτα και σ’αυτονών τα μούτρα! Ξεπουληθείτε όλοι στη Google λοιπόν γιατί μόνο η Google μας αγαπάει. (όποιος πιστεύει ότι τον αγαπάει η Νο1 μαύρη τρύπα του ντερνέτς, είναι πιο αφελής από Lemming)


No comments:

Post a Comment