Monday, June 10, 2013

Αφού επιβίωσα αυτό το Σαββατοκύριακο, πλέον μπορώ να βγάλω άφθονη χολή.

Η σκατοψυχιά της ημέρας: Οι δυτικού τύπου φεμινίστριες!!

Δυστυχώς ακόμα υπάρχουν χώρες και πολιτισμοί, όπου η γυναίκα (με όλα τα νοσηρά πράγματα που επιφέρει το φύλο) θεωρείται ακόμα επίκτητο αντικείμενο, όργανο αναπαραγωγής, και διάφορα άλλα οικτρά πράγματα τα οποία όταν εκλείψει η τυφλή πίστη σε θρησκείες, θα πεθάνουν.

Από την άλλη μεριά, στη «Δύση», εξακολουθούν να ευδοκιμούν φυτά και λειχήνες οι οποίες νομίζουν πως βρισκόμαστε ακόμα 200 χρόνια πίσω που η γυναίκα ήταν υποχρεωμένη να μην έχει ζωή έξω από την κουζίνα (αααααχχχ πόσο πιο απλά ήταν τότε τα πράγματα!).

Ε λοιπόν η δύση, θέλετε δε θέλετε, δε βρίσκεται στο 18ο αιώνα και η Wolf έχει πεθάνει, μαζί με την εποχή της. Προφανώς βέβαια, μαζί με τις ηλίθιες θρησκείες που τις φτιάχνουν άντρες για να περνάνε καλύτερα (γκουχμορμονοιγκουχ), υπάρχουν και ανούσιες γυναικείες «θρησκείες» όπως ο φεμινισμός, τις οποίες τις συντηρούν κάτι ξόανα.

Είναι οι κλασικές τσοκαρίες (γειά σου ρε Άννα Παναγιωτοπούλου!!!) οι οποίες επειδή τα σκάτωσαν στη ζωή τους και τα έφτιαξαν με τον πρώτο καραμαλάκα που βρήκαν, θεωρούν πως οι γυναίκες είναι τα μόνιμα θύματα και ότι χρειάζονται ντάντεμα και υποστήριξη. Είναι οι ίδιες που κάποτε τους έλεγες «γιατί μένεις μαζί του αφού είναι μαλάκας;» και η απάντηση ήταν κάτι ανάμεσα στο «Είναι cool τύπος και έχει ωραίο κωλοφτιαγμένο αμάξι και νιώθω πως είμαι κι’εγώ cool γκόμενα δίπλα του» και εκείνο το οικτρό που με έκανε να βγάζω αλάτι από τον αφαλό μου «Γιατί τον αγαπάω». ΟΡΣΕ ηλίθια που αγαπάς αυτόν που σου κακοφέρεται και μετά κλαίγεσαι για το πόσο θύμα είσαι.

Βασικά οι φεμινίστριες στη «Δύση» είναι κάτι σαν τα εγκαταλελειμμένα σαπιοκάραβα στις ακτές της Αφρικής, που δεν αξίζουν ούτε για παλιοσίδερα πλέον. Α και το χειρότερο;;;; Ζηλεύουν αρρωστημένα. ΟΛΕΣ τους. Μόλις δουν μια Γυναίκα (με κεφαλαίο Γ) αρχίζουν τις κατινιές για αντικείμενα για υποβιβασμό του φύλου και άλλα τέτοια σάπια που είναι για κατανάλωση μόνο από μεσημεριανάδικα στο Βλαδιβοστοκ.

Λοιπόν, μπουρδούχες, ξυπνάτε και αν θέλετε να το παίξετε κάπως και  υπεράνω, πρώτον, μάθετε να συζητάτε και δεύτερον δείτε τι τραβάνε οι Άντρες σήμερα από τις γυναίκες σε πολλαπλά επίπεδα και μετά ελάτε να συζητήσουμε για το γιατί μια γυναίκα προτιμάει τον κάθε μαλάκα που τη δέρνει, από έναν άλλο.

ΟΥΣΤ από ‘δω παράσιτα.


Υ.γ. Παρακαλείται η Ιατρική κοινότητα μόλις βρει το χάπι του οργασμού να το χορηγήσει με υπερδοσολογία στις δυτικές φεμινιστικές οργανώσεις, μπας και ησυχάσουμε γιατί προφανώς όλες τους είναι και ανοργασμικές.








No comments:

Post a Comment