Monday, June 3, 2013

Η σκατοψυχιά της ημέρας: O ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ!!!!

Κάτω από οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες, αυτός ο τύπος θα ήταν απλά ανάξιος σχολιασμού. Δυστυχώς όμως τον έχω ακούσει τόσες φορές τελευταία και έχω σιχαθεί τόσο πολύ όλα τα κοριτσάκια που τσιρίζουν "πες του να πάει να γαμηθεί" όταν ο dj (οκ, δεν τον σχολιάζω, τη δουλειά του κάνει γιατί ξέρει οτι υπάρχουν τοοοοοοοοοοοοοσες πολλές τελειωμένες) κλείνει το τραγούδι για να αναφωνήσουν όλες μαζί οι τελειωμένες τους στοίχους, που δεν μπορώ πλέον να μην βγάλω χολή για τον τύπο και για τις τύπισσες.

Εντάξει ρε φίλε, κι'εμείς χωρίσαμε, κι'εμείς κλάψαμε, κι'εμείς στεναχωρηθήκαμε, κι'εμείς καήκαμε. Διατηρήσαμε όμως την αξιοπρέπειά μας. Οκ, εντάξει, όχι πάντα, αλλά τις φορές που δεν τη διατηρήσαμε, δεν τις κάναμε δημόσιο θέαμα για κλάματα. Εσύ και ο φίλος σου που σε τράβηξε να κουνάς το κεφάλι σου σαν σκυλάκι στο ταμπλό αυτοκινήτων, είστε πιο τελειωμένοι από το σάπιο γατοκρέας που σερβίρει το βρωμικάδικο στο 8ο χλμ της εθνικής οδού (;;;;) Κατωραχούλας - Τραχανοπλαγιάς, κάπου στη μέση του πουθενά. Είστε μεγαλύτερα θύματα ακόμα και από τους τελειωμένους που παίζουν στις οικογενειακές ιστορίες και απλά σας εύχομαι να φάτε χυλόπιτα φτιαγμένη από υλικά  βγαλμένα από φανταρικές τουαλέτες. Παντελίδη, σε άκουσα live (και το μετάνιωσα) στο γιουτιούμπι και είσαι πιο φάλτσος από παγόνι που έχει δεμένες κόμπο τις φωνητικές του χορδές. Δεν το έχεις. Κράτα την κλάψα σου για τον εαυτό σου, τράβα παρακάλα την γονυπετής και παρ'της και καμιά πίπα μπας και κόψει το τσιγάρο. Ίσως έτσι να την καταφέρεις να γυρίσει, αν και είμαι σίγουρος πως η τύπισσα θα είναι δέκα φορές πιο μπάζο από εσένα (οκ αυτό είναι λίγο δύσκολο αλλά παίζει) και απλά δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί της. Εν ολίγοις, είτε που θα κρατήσεις τον πόνο σου για τον εαυτό σου, ή τράβα ψόφα εκεί που ψοφάνε οι κατσαρίδες που έχουν λουστεί το teza που τις ταΐζω. Και μια συμβουλή, επειδή (δυστυχώς) ανήκεις στο Αντρικό γένος: Όταν ο Άντρας έχει την ανάγκη να κλάψει, δεν πάει στην πλατεία Συντάγματος ή στο γιουτιούμπι. Βρίσκει την πιο σιχαμένη και βρώμικη γωνιά δίπλα σε ένα μουχλιασμένο σκουπιδοντενεκέ, έξω από φαγάδικο (για να παίρνεις γερές δόσεις σαπίλας και μούχλας) και παράλληλα ψάχνει για αντίστοιχο σημείο μέσα στο κεφάλι του, ώστε να νιώσει καλά το γιατί κλαίει.

Α και επειδή δεν γινόταν να τελειώσω έτσι γρήγορα, θέλω να πω κάτι και για τις τελειωμένες που βελάζουν κάθε φορά που ακούγεται ο παραπάνω τελειωμένος.

Είστε οι κλασικές γυναίκες που απλά χαραμίζετε το οξυγόνο της υπόλοιπης ανθρωπότητας και θα έπρεπε να έχετε μαζευτεί σε ένα δωμάτιο γεμάτο κατσαρίδες, ποντίκια και πεινασμένους λεμούριους (ζωντανά που δεν θα σας πειράξουν ποτέ στη ζωή τους αλλά αρκούν για να ψοφήσετε από καρδιακή προσβολή) για να μας αδειάσετε τη γωνιά. Από τη μια, κάθεστε και κλαίτε για το που πήγαν οι Άντρες και δε σας θέλει κανένας πια, από την άλλη κλαψουρίζετε οτι έχετε μαλακομαγνήτη (γιατί προφανώς είστε απλά ανίκανες να ξεχωρίσετε χαρακτήρες) και φυσικά στο τέλος βελάζετε όταν ακούτε τον πιο κλαψομούνη μπέιμπυλινοφλούφλη που έχει βγει τα τελευταία 20 χρόνια στο ελληνικό τραγούδι. Είστε ανάξιες να βρείτε αρσενικό και το μόνο που σας αξίζει είναι μια παθητική λεσβία που θα σας κοιτάζει με άδειο βλέμμα, κάθε φορά που θα της μιλάτε. Γενικώς, μπορείτε να πάρετε αγκαλιά το Χόχο σας (ποιός έβλεπε Λάμψη και θυμάται τη Σελήνη;;;; ) και τις δύσκολες μέρες του μήνα, να τον βάλετε ανάμεσα στα πόδια σας μπας και βρείτε προκοπή, αν και δεν το βλέπω.
Και ναι ξέρω το γνωστό: "Αυτά τα λες γιατί ζηλεύεις τα λεφτά που έχει κάνει ο Παντελίδης ενώ εσύ δεν τα έχεις".
Κακιασμένες κατινοκαρακάξες, τα έχω. ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΖΩ. ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ.

Παντελίδη; Με την ευγενική χορηγία του Mikeius, φάε μια ρουκέτα στη μούρη και από εμένα :)

No comments:

Post a Comment