Wednesday, June 5, 2013

Η σκατοψυχιά της ημέρας: Τα μπούτια της Τσαπανίδου.

Πω πω εντάξει. Τα είδαμε, τα ξαναείδαμε στη ΝΕΤ, τα ξαναματάδαμε στο ΣΚΑΙ, μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα οι διάφοροι που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είδαν το βρακί της από κάποια λάθος πόζα της (και λάθος…;;;;… του καμεραμάνου) και έχουν γεμίσει το γιουτιούμπι με «Ποπάρα Τσαπανίδου upskirt», μας έχει πρήξει με τις διαφημίσεις για το πόσο καλά κρατιέται (ναι, είσαι η νέα Βουγιουκλάκη: Δεινόσαυρος με δέρμα εικοσιπεντάχρονης) αλλά έλεος. Κάποια στιγμή αυτό το χάλι πρέπει να σταματήσει.

Και εντάξει, το καταλαβαίνω, οι μεγαλύτεροι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, βρήκαν που να κοιτάξουν αλλά οι μικρότεροι;;; Τι διάολο τρέλα είναι αυτή;;; Η τύπισσα είναι ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΞΙ Απριλίων (ευτυχώς ΔΕΝ είναι Ταύρος!). Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό; Ότι κατά πάσα πιθανότητα, αυτός που θα αποκτήσει πρόσβαση εκεί που θέλει, θα βρεθεί αντιμέτωπος με σάπια βερίκοκα, σκορπιούς, πολικές αρκούδες και παίζει να βρει και κανένα φίδι ΝΑ με το συμπάθιο και να μείνει επί τόπου. Από καρδιακό. Και προφανώς, ο Αλαφούζος το γνωρίζει αυτό και φροντίζει κάθε πρωί να τη βλέπουμε σε ταιριαστές πόζες ώστε τα χάπατα να μαζεύουν τα σάλια τους και να ψάχνουν να βρουν ευκαιρία για το επόμενο videάκι (το ‘βλεπες; Το ‘παιξες!!).

Δε λέω, μπράβο της που διατηρείται έτσι, αλλά ξεκολλάτε επιτέλους! Σας έχει και σέρνεστε σαν κάτι γυμνοσάλιαγκες στα σκαλιά τα βράδια που είσαι στο τσακ να τους πατήσεις και να φας τα μούτρα σου. Και να πω δηλαδή πως δεν υπάρχουν καλύτερες (προσοχή: Είπα καλύτερΕΣ. Αγοράκια στυλ Ελεονώρα Μελέτη, ακαθορίστου φύλλου όντα στυλ Στεφανίδου και φρόκαλα στυλ Μακρυπούλια δεν εμπίπτουν) στη σκουπιδοτηλεόραση, οκ. Αλλά υπάρχουν ρε γαμώτο!



No comments:

Post a Comment