Tuesday, September 24, 2013

H σκατοψυχιά της ημέρας: Πεζοί που μιλάνε στο κινητό


Έχουμε μια πεζή λοιπόν που μιλάει με τη φίλη της που είναι σπίτι, ενώ περπατάει…

Πεζή: Και που λες χρυσή μου, χθες ήρθε επιτέλους εκείνο το άι σαντοου που είχα παραγγείλει από τη MAC μέσω φέισμπουκ με την ειδική έκπτωση 2%!!!
Φίλη: Ποιο καλέ; Το golden shower?! (Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε)
Πεζή: ΝΑΙ σου λέω!! Καταπληκτική απόχρωση! Έλιωσα μόλις το φόρεσα!!
Φίλη: Άχου τι ωραίααααα!!!!
Πεζή: Ναι σου λέω. Είναι απίστευτο χρώμα!
Φίλη: Δε μου λες, αύριο μου έχει ζητήσει να βγούμε ο Βάγγος ο κάγκουρας, θα μου το δώσεις;;;
Πεζή: Ο Βάγγος που θα σε φτύνει όλη την ώρα και θα κλαις πάλι γιατί οι άντρες είναι όλοι γουρούνια;;;;; Αχ πόσο χαίρομαι για ‘σένα!!!!!
Φίλη: Ναιαιαιιαι!!! Επιτέλους!!


Η συνέχιση του διαλόγου δεν έχει νόημα. Το θέμα είναι το εξής: Κάπου εδώ, η «πεζή» έχει σταματήσει να περπατάει χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει που βρίσκεται ενώ ο διερχόμενος οδηγός, ευτυχώς την έχει δει.

Για να μην τα πολυλογούμε, η τύπισσα βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο μικρής συνοικιακής διασταύρωσης, μέρα μεσημέρι και ο μόνος λόγος που δε θρηνούμε θύματα, είναι γιατί κατά τύχη, οι διερχόμενοι οδηγοί την παρατήρησαν να περπατάει με ασταθές βήμα (μεγάλη συγκίνηση το golden shower, όπως και να το κάνουμε) προσπαθώντας να περάσει το δρόμο.

Λοιπόν, πάρτε το χαμπάρι: ΔΕΝ είστε όσο multitasking ΝΟΜΙΖΕΤΕ πως είστε και το μόνο που καταφέρνετε είναι να βάζετε σε κίνδυνο τη ζωή σας και τη ζωή αυτών που δε φταίνε σε τίποτα. Αν θέλετε να κουτσομπολέψετε, στο κινητό, πηγαίνετε στο in café «Η αντροχωρίστρα», πιάστε κανένα επιτραπέζιο και ξεκινήστε με το άλλο χέρι το κουτσομπολιό. Τι;;; Το επιτραπέζιο απαιτεί συγκέντρωση;;;; Σωπάτε καλέ, ενώ το να περπατάς στο δρόμο με διερχόμενα αυτοκίνητα, απαιτεί απλά παρέα την πλησιέστερη κατίνα!!

Τον επόμενο που θα πετύχω στο δρόμο να έχει σταματήσει στη μέση, θα βάλω νεκρό, θα σβήσω μηχανή, θα πάω σε stealth mode δίπλα του και εκεί που θα κοιτάει τον ουρανό, θα πατήσω μια κόρνα για να του βγει από τα αυτιά. Αν πάθει καρδιακό, ένας ηλίθιος πεζός λιγότερο.


No comments:

Post a Comment