Monday, September 30, 2013

H σκατοψυχιά της ημέρας: Οι μεταλλούδες που δε γελάνε


Πας ρε παιδί μου σε ένα μαγαζί και το κουτσομπόλικο μάτι σου χαζεύει διάφορα. Βλέπεις μια, βλέπεις δεύτερη, βλέπεις τρίτη και ξαφνικά συνειδητοποιείς πως όσο και να ανέβει ο μετρητής, το χαρακτηριστικό παραμένει κοινό στην τραγελαφική πλειοψηφία των περιπτώσεων: έχουν μια μούρη μέχρι το πάτωμα. Σαν να έσκασε περισσότερες φορές το μαύρο κρακελέ στο πεντικιουρ και τώρα φαίνεται περισσότερο άσπρο νύχι απ’όσο θα έπρεπε…..

Λοιπόν, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες, όποιος σας είπε οτι μια μεταλλού δεν πρέπει να χαμογελάει, να ξέρετε οτι τα βράδια ντύνεται Φλωρινιώτης και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει που παίζει ο Χατζηγιάννης για να πάει να του πετάξει τα βρακιά του. Τα χαμόγελα δεν πουλιούνται με το μέτρο (όπως η βλακμεταλλιά) και το να φαίνεστε σαν νορβηγοί κτηνοβάτες που χαϊδεύουν πονηρά κάτι κακόμοιρα εισαγόμενα κοάλα σίγουρα δεν προσμετράται σαν κάτι θετικό.

Α και κάτι ακόμα: όλα τα τζηνάδικα έχουν έναν ειδικό τομέα που έχει κολλητά τζην με φλατ κώλο, ειδικά για μεταλλούδες. Ε, μην πάτε εκεί. Όταν φοράτε τζην αυτής της πικοιλίας, πιο πολύ Πανούση θυμίζετε παρά γυναίκες…


No comments:

Post a Comment