Monday, April 8, 2013

Η σκατοψυχιά της ημέρας:

Μεταλλάδες.

Ε ναι. Η ελληνική, η αγγλική, η ισπανική και η γερμανική γλώσσα δεν έχουν ακόμα καταφέρει να βγάλουν λέξεις που να περιγράφουν το πόσο κολλημένη μπορεί να είναι αυτή η ράτσα ανθρώπων. Μιλάμε για το απαύγασμα του κολλήματος και την αφρόκρεμα της logo (χτυπάμε 3 μέρη logo με 1 μέρος ταχίνι και μαζεύουμε τον αφρό).

Εκεί που έχεις μεγαλώσει κραδαίνοντας τη σπάθα της αλήθειας και απειλώντας με βάρβαρο αποκεφαλισμό οποιονδήποτε δεν ακούει μεταλλιές, ενώ έχεις κάνει το σύνθημα "Death to the false ones" τατουαζ εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος και παράλληλα γαβγίζεις "If you're not into metal, you are not my friend", ξαφνικά μερικά χρόνια μετά, βρίσκεσαι σε γνωστό μεταλομπαρ που έχει 80 κιτσαρία night.

Μέχρι εδώ καλά.

Εκεί λοιπόν που περιμένεις να φορέσεις την περούκα σου και να πας να ξεφτιλιστείς ακούγοντας glam (=pop metal των 80's) ξαφνικά μπαίνεις σε ένα χώρο όπου μαυροντυμένοι μεϊντενομεταλλάδες/μεταλλούδες με το μαλλί κάτω και τη μαυρίλα να τρέχει από όλες τις σωματικές τους οπές, κάνουν ανελέητο headbanging και moshpit ακούγοντας 2unlimited και Στάθη Ψάλτη.

Ε και εκεί είναι που θυμάσαι τους Manowar (HELL YEA!!!) και σου έρχεται να πιάσεις τη Σπάθα της Αλήθειας (+3 damage vs false ones) και να πάρεις όλα τα κεφάλια μαζεμένα αυτών που έβριζαν και βρίζουν (ακόμα) οτιδήποτε διαφορετικό.

Την επόμενη φορά που θα σας πω να πάμε Boom Boom και θα ακούσω δικαιολογία για κωλομουσική/κιτσαρίες κτλ κτλ κτλ θα σας ταΐσω με το ζόρι φασολάδα με καθαρτική λεμονάδα.


No comments:

Post a Comment