Wednesday, April 17, 2013

Η σκατοψυχιά της ημέρας:

Γυναίκες (ουφ ναι, πάλι) και τακούνια!

(Προφανώς το steampunk περιμένει στην ουρά του ΙΚΑ και δεν πρόκειται να έρθει τώρα κοντά… Είναι κάτι σαν δημόσιο έργο: Έτοιμο κείμενο που απλά δεν πρόκειται να παραδοθεί για γραφειοκρατικούς λόγους…)

Στο θέμα μας!!
Ας αρχίσουμε με τα αξιώματα: Τα τακούνια είναι ωραία. Μας αρέσει να τα φοράτε, μας αρέσει να σας βλέπουμε μ’αυτά κτλ κτλ κτλ. Από εκεί και πέρα, βγαίνεις λοιπόν (δεν έχει σημασία το «που») και πας κάπου που παίζουν Παντελίδη (θα τον φάω αυτόν τον λαλάκη δε θα μου τη γλιτώσει) και όχι μόνο. Βλέπεις λοιπόν δύο κατηγορίες γυναικών που δεν το πάνε το τακούνι με τίποτα: Αυτές που περπατάνε σαν τις πάπιες και δυσκολευόμαστε να κρατήσουμε το γέλιο μας και αυτές που τελικά απηυδήζουν (γιατί προφανώς πονάνε), τα βγάζουν και χορεύουν ΞΥΠΟΛΗΤΕΣ. Σε club!!! Τίγκα στους παπουτσωμένους γάτους και τις τακουνάτες ψιψίνες (γιατί ευτυχώς υπάρχουν και άλλες που το παλεύουν!)!!!!

Ρε κοπελιές, εντάξει, το ξέρω. Είναι δύσκολο. Παλούκι. Ανεβαίνει το κέντρο βάρους, στριμώχνονται τα πέλματα (ειδικά αν τα παπούτσια είναι του 20άρικου κτλ κτλ μην παίρνετε τέτοια λέμεεεε!!!!) και γενικώς οι ορθοπεδικοί κάνουν πάρτυ όταν σας βλέπουν μ’αυτά γιατί βλέπουν μελλοντικές πελάτισσες με σακατεμένες σπονδυλικές.

Εντάξει. Όλα αυτά είναι γνωστά και σεβαστά. Γι’αυτό λοιπόν, ΜΗΝ ΤΑ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. Ή αν αποφασίσετε να τα φορέσετε για 10 λεπτά, πάρτε έστω ένα ζευγάρι φλαταδούρες (όχι μπαλαρίνες γιατί θα σας ξενυχιάζω όπου σας πετυχαίνω από ΣΑΔΙΣΜΟ) και κάντε τη δουλειά σας.  ΟΧΙ ΞΥΠΟΛΗΤΕΣ ΣΕ CLUBS!!! ΕΛΕΟΣ!!! Επίσης, αν θέλετε τόσο πολύ, πάρτε πχιοτικά παπούτσια και φορέστε τα σπίτι όταν κάνετε τις δουλειές σας και το κέρδος είναι διπλό: Εμ θα τα μάθετε, εμ θα κάνετε και καλή εντύπωση στον γκόμενο όταν θα φορέσετε τη στολή καμαριέρας!

Και επειδή μερικές ΣΙΓΟΥΡΑ μονολογουν ακόμα «ναι ναι, κράζε εσύ που δεν ξέρεις πόσο δύσκολο είναι» και άλλες γκρίνιες, πάρτε και έναν ΑΝΤΡΑΚΛΑ με 20ποντα για να μάθετε!


http://www.youtube.com/watch?v=bSFdMVR08RE

No comments:

Post a Comment