Friday, March 21, 2014

H σκατοψυχιά της ημέρας: …….

Είναι κάτι τύποι ρε παιδί μου που το παίζουνε υπεράνω και social media haters και τους ακούς να βρίζουν ατελείωτες ώρες όλους αυτούς που πάνε και αυτόξεφτιλίζονται, ξεπουλώντας την ίδια τους τη ζωή εκεί μέσα. Εκεί –δε- που σου ανεβαίνουν τα γαστρικά υγρά και σου γαργαλάνε τη ρινική κοιλότητα, είναι όταν αυτοί οι τελειωμένοι στυλοβάτες της ηθικής, αρχίζουν και κάτι ηθικοπλαστικά διδάγματα περί ιδιωτικότητας και άλλες τέτοιες μπαρούφες.

Ιδιωτικότητα; Ποια ιδιωτικότητα;;;; Από τη στιγμή που το λαμπιόνι που λέει «ντερνέτσι» πάνω στο router γίνεται πράσινο, έχεις κατεβάσει τα βρακιά σου και απλά το θέμα είναι αν θα προλάβεις να βάλεις ζώνη αγνότητας, ή απλά θα τον φας έτσι όπως έρχεται από το συνεστραμμένο ζεύγος.

Αυτοί λοιπόν οι τύποι, είναι συνήθως κάτι όρθιες μύξες που δεν έχουν σπονδυλική στήλη και η θέλησή τους μπορεί να συγκριθεί μόνο με μια αφράτη μπάλα αγνό παρθένο βαμβάκι. Και επειδή ο καιρός έχει γυρίσματα, συχνά-πυκνά, αυτοί οι όρθιοι εμετοί από μπεκροπιωμένες φυματικές νυφίτσες, όχι μόνο μπαίνουνε στο γαμωφατσομπούκι, αλλά μας πρήζουν καθημερινά τον έρωτα με κάτι κατεβατά που συνήθως έχουν και ηλίθιους τίτλους όπως π.χ. «Η αγνοψυχιά της ημέρας».


Λοιπόν, ξεπεσμένοι χλιμίτζουρες, ξέρουμε που μένετε και θα έρθουμε με τσουγκράνες, πυρσούς και μισόμετρα ντίλντο για να σας δείξουμε τον έρωτα αν δε σταματήσετε να μας πρήζετε κάθε μέρα!!!

No comments:

Post a Comment