Wednesday, March 5, 2014

Η σκατοψυχιά της ημέρας:

Smartάκηδες που παρκάρουν κάθετα.

Μπαίνεις στην Καλλιθέα, βρίσκεσαι σε κάτι στενάκια χωρίς φως, χωρίς αέρα, χωρίς μέλλον και χωρίς ζωή, με εκατέρωθεν παρκαρισμένα, που κάνουν τα στενά της Πλάκας να φαίνονται εθνικές οδοί. Κι’εκεί που πασχίζεις να φύγεις όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να ξαναβγεις στη ζωή, ξαφνικά βλέπεις μπροστά σου να ξεπροβάλλει από τα παρκαρισμένα, μια μούρη smart που περιμένει να φάει κλώτσο από τον Αλέφαντο και να γίνει σκόνη και θρύψαλα στα πόδια του Κορκολή.

Smartάκηδες;;; Εντάξει, καλό αμαξάκι ΠΟΛΗΣ το smart, δε λέω, βέβαια εσείς νομίζετε ότι μπορείτε να πάτε με πάνω από 80 αλλά αυτό είναι για άλλη μέρα. Όμως το παραμύθι που σας πούλησαν ότι το μήκος ενός smart είναι ίδιο με το πλάτος ενός κανονικού ΙΧ, είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΠΑ-ΡΑ-ΜΥ-ΘΙ. Δεν μπορείτε να παρκάρετε κάθετα ΠΟΥΘΕΝΑ γιατί εξέχετε περισσότερο από όσο νομίζετε και θυμίζετε ξανθοκακοπαρκαρισμένα Atos στην Καισαριανή.

Την επόμενη φορά που θα πετύχω smart κάθετα, θα βγάλω από το αμάξι το βενζινοαλυσοπρίονο που φυλάω για το zombie apocalypse και θα κόψω ότι περισσεύει από τα υπόλοιπα παρκαρισμένα, οπότε σας βλέπω να μένετε με τα καθίσματα στο χέρι.



No comments:

Post a Comment