Friday, March 28, 2014

H σκατοψυχιά της ημέρας:

ΕΓΩ.


Όσοι με ήξεραν πριν από τον Οκτώβρη του 2012 (δηλαδή κανείς), είχαν γευτεί την ατελείωτη χολή που είχα να ρίξω για το φατσομπούκι καθώς και για όλους αυτούς που γδύνονται οικειοθελώς σε ένα δημόσιο χώρο, προσφέροντας απλόχερα όλες τις προσωπικές τους πληροφορίες (π.χ. πόσους κοιλιακούς κάνουν οι κυρίες), χωρίς να συνειδητοποιούν τι ακριβώς κάνουν, ενώ παράλληλα αν τους πάρεις μάτι στο μπάνιο σε καταγγέλλουν για ανώμαλο ματάκια κτλ κτλ κτλ (εντάξει, δεν είπαμε ότι θέλουμε να πάρουμε μάτι το Χατζηγιάννη ή τη Βάνα Μπάρμπα-εμετός, τράβα σπίτι σου και πλύνε τις κιλότες σου).
Και ξαφνικά βρέθηκα εδώ από το πουθενά και σε 2 μήνες …. ε, εντάξει, σε 2 μήνες έχουν ανέβει πάνω από 1100 φωτογραφίες και ο Πάνος Κιάμος (σόρρυ ΧΠ ->δε σε κάνω tag, ΣΚΙΑΖΟΜΑΙ!!!) έχει την τιμητική του από την καλύτερη groupie που της τρέχουν ζουμιά κάθε φορά που ακούει το Σφύριξα κι’έληξες (λιώνωωωωωω… Ζουμιάάάάάάά!!!). 

Εντάξει λοιπόν πείτε ότι θέλετε: Καλωσήρθα στη σκοτεινή πλευρά, οι γερμανοί είναι φίλοι μου, το γύρισα και πλέον συνευρίσκομαι με τον Άντρακλα Χατζηγιάννη (αλλά πριν μου έχει φτιάξει τα νύχια ο Τρύφων Σαμαράς) κτλ κτλ κτλ. Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε (ναι, ροζ φοράω…) και θα έχετε δίκιο. Απόλυτο. Εμπρός λοιπόν, βγάλτε την κατίνα από μέσα σας (είπαμε, τις κατίνες πολλοί εμίσησαν, το κουτσομπολιό κανείς!!) και αρχίστε να λέτε πόσο δίπορτο το παίζω. Ξέρω που μένετε, ξέρω τι φοράτε και ξέρω και ποιος Ρέμος (άλλος Άντρακλας) σας αρέσει!!! Θα σας κάνω tag και θα σας έρχονται διαφημίσεις για κωλοplugs και ουρές αλόγων σετάκι με ρακέτες του ping pong (όποιος κατάλαβε κατάλαβε…) :D



No comments:

Post a Comment