Tuesday, October 8, 2013

H σκατοψυχιά της ημέρας: Oι τυπικοί harleάδες

Εμφανώς δε δίνω μια γι’αυτά που θα ακούσω σήμερα επειδή την πέφτω στους harleάδες αλλά τους τα χρωστάω καιρό τώρα μιας που τους έχω φάει στη μάπα από κοντά και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, στη γενέτειρα τους, στις υπανάπτυκτες βλαχοπολιτείες όπου οι ιαπωνικές μηχανές αποκαλούνται «rice burners» και σνομπάρονται (πιο βλάκας πας και ψηφίζεις Bush).

Γενικώς δεν έχω τίποτα με κάτι τέτοιες μειοψηφίες. Έχω δηλώσει βαθιά Δημοκράτης και συνεπώς δεν στέκει να έχω τέτοια ζητήματα. Όταν όμως αυτές οι μειοψηφίες μου την πέφτουν χωρίς αύριο, αρχίζει το πανηγύρι.

Γενικώς οι harleάδες είναι ήσυχοι τύποι. Αυτό οφείλεται στο ότι όλοι έχουν ψυχολογικά και είναι αντικοινωνικοί. Τους βλέπεις ότι κινούνται με ρυθμούς ελέφαντα. Αργά, νωχελικά και με το στόμα σε ανάποδη καμπύλη να θυμίζει κακιασμένη πεθερά που πλέκει σεμεδάκι με νεύρα. Φοράνε κάτι γυαλιά που πάνω τους μπορείς να παίξεις γκολφ (ναι, τόσο μεγάλα), για να κρύβουν τα μικρά, κακιασμένα και ανοιχτόχρωμα μάτια τους που είναι κόκκινα από το χθεσινοβραδυνό στουπομεθύσι και φυσικά ντυμένοι με ολόσωμα δερμάτινα dominatrix γιατί απλά τους αρέσει να τους δέρνουν λιγάκι αλλά δεν μπορούν να το ομολογήσουν γιατί κάτι τέτοιο θα προϋπέθετε κοινωνικότητα.

Το θέμα με τους harleάδες ξεκινάει από τη στιγμή που βάζουν μπροστά τα μπρίκια τους και σου παίρνουν τα αφτιά, ενώ παράλληλα σου ουρλιάζουν «άκου το πώς γουργουρίζει». Μωρή lady gaga, άμα βγάλω τα καπάκια από την εξάτμιση οποιουδήποτε οχήματος, ακόμη και από ένα παπί, καλύτερα θα ακούγεται από τον ξεγάνωτο το ντενεκέ σου. Μάζεψε τις χειροποίητες καλλιτεχνικές σου λαμαρίνες πάνω στις δύο ρόδες, τράβα σε καμιά έρημο με σαύρες και μπύρες και άσε το αστικό μου περιβάλλον ήσυχο από τη φασαρία σου και την αντικοινωνικότητά σου.

Όχι για άλλο λόγο αλλά γιατί αν όλοι κάνουμε αυτό που κάνεις, σε βλέπω να κλαις σε εμβρυακή στάση στα πόδια της Ζωζώς Σαπουτζάκη.


Υ.γ. Και δε γράφω τίποτα για τη στάση οδήγησης η οποία καταδεικνύει με περισσή γλαφυρότητα πως πίσω από τα δερμάτινα, κρύβεται ένας ροζοντυμένος μαζόχας....

No comments:

Post a Comment