Friday, October 25, 2013

H σκατοψυχιά της ημέρας: zastava με subwoofer

Είχα μια κουβέντα τις προάλλες και το θύμα… εεεε ο αξιότιμος συνομιλητής μου (και θεός της Νύχτας), μου θύμισε ότι πέρα από τους κάγκουρες με τα παπάκια, υπάρχει και η άλλη συνομοταξία καγκουριών που πάει και φοράει ηχοσυστήματα σε κάτι τελειωμένα αμαξάκια της πλακός (και 80.000 να έχεις ρίξει για να του βάλεις Porsche δαγκάνες, πάλι μπρίκι είναι το αμαξάκι σου φίλε κάγκουρα), ικανά να ξυπνήσουν τους δώδεκα αποστόλους.

Ρε ‘σεις, εντάξει, δεν είναι έγκλημα να τον έχεις μικρό. Συμβαίνει. Και υπάρχουν και γυναίκες (καιρό έχω να τις πιάσω στο στόμα μου… είμαι καλά γιατρέ;;;;;;; ) που υποστηρίζουν πως δε μετράει το μέγεθος αλλά η τεχνική (αλλά όλες ξερογλύφονται στη θέα του Lexington Steele). Γιατί λοιπόν μας πρήζετε τα συκώτια;

Δε σας φτάνει που είστε όλοι από το ίδιο καλούπι βγαλμένοι (εξ’ου και οι ανατομικές σας ομοιότητες) με ίδιο μαλλί, ίδιο ντύσιμο, ίδιες ατάκες και όλοι πιστεύετε πως αν βάλετε τσίτα το νταπα ντούπα η γκόμενα θα κρεμαστεί από το παράθυρό σας και θα σας παρακαλάει να της δώσετε το τηλέφωνό σας (καλά υπάρχουν και τέτοιες, αλλά το αφήνω για άλλη μέρα…), πρέπει να μας το διαφημίζετε κιόλας;

Λοιπόν, πέραν του ότι είστε ΟΛΟΙ (ανεξαιρέτως) άμουσοι, αν νομίζετε πως είστε Άντρες, σας καλώ να έρθετε στην επόμενη τρίωρη πρόβα μας και να φάτε αγνό έξτρα παρθένο μέταλλο, βγαλμένο από τα κορφοβούνια της ορεινής Ναυπακτίας που έχει βυζάξει πρόβειο γάλα από προβατίνα της Φλώρινας, σε εντάσεις που θα σας κάνουν να φορέσετε χρησιμοποιημένα ταμπόν στα μάτια σας.

Διαφορετικά, μπορείτε να πάρετε τα στερεοφΟνικά σας και να τα φορέσετε καπέλο για να κρύψετε την καράφλα του ανύπαρκτου μυαλού σας.



No comments:

Post a Comment