Wednesday, October 2, 2013

H σκατοψυχιά της ημέρας: Tα καγκούρια με τα παπάκια


Εντάξει, πέρα από τους σκουτεράδες που είναι ο πάτος και τους ντελιβεράδες που είναι ένα σκαλί πιο πάνω, μετά έρχονται τα καγκούρια με τα παπάκια.

Εδώ γίνεται της εκδιδόμενης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα. Κοινώς της Τσαπανίδου (έχουμε ασχοληθεί και με τα μπούτια της….). Οι ηλικίες εδώ –δυστυχώς- αρχίζουν από πολύ μικρές. Σχολιαροκαγκουράκια με μυαλό ψαριού που την έχουν δει τελείως στραβά, καβαλάνε ένα δίτροχο φρανκενστάιν από τις πολλές «βελτιώσεις» το οποίο καταντάει να θυμίζει τη Nicky Minaj και κάνουν απλά ότι να ‘ναι στους δρόμους, προκαλώντας καρδιακά στους υπόλοιπους οδηγούς. Απαραίτητο αξεσουάρ, το χαζοκοριτσάκι συνεπιβάτης που μύρισε «ανεξαρτησία» (με βαλβολίνη και μεθάνιο) και κόλλησε στο σχολιαροκαγκουράκι.

Το σχολιαροκαγκουράκι μεγαλώνοντας, γίνεται ο γνωστός ωχαδερφιστής κάγκουρας που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την οδική του συμπεριφορά, αλλά πως θα πάει από το σημείο Α στο σημείο Β. Στο μεσοδιάστημα θα προσπεράσει από δεξιά με απόσταση μικρότερη του μισού μέτρου και θα βρεθεί στην αριστερή λωρίδα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, θα φρενάρει αμέσως μετά τη μανούβρα του παρ’όλο που το ακόλουθο όχημα δεν θα έχει χρόνο να μεγαλώσει την απόσταση και τελικά θα τον πληρώσει και για άνθρωπο.

Το δίτροχο τερατούργημα εννοείται πως θα κάνει μεγαλύτερο θόρυβο από μηχανήματα εξόρυξης, τα λάστιχα θα είναι χαμηλού προφιλ (γιατί θέλουμε πρόσφυση μετά τα 150χλμ/ω) και φυσικά ο κάγκουρας θα μπορεί να το «σηκώσει» για να κάνει τη μαγκιά του στη Λ. Συγγρού, μην προσέχοντας το κόκκινο φανάρι που τον περιμένει και χτυπώντας τον =νομίμως= καθέτως ερχόμενο (πραγματικό περιστατικό).

Καλά, όπως και με τους σκουτεράδες, τα μέτρα ασφαλείας είναι ανύπαρκτα. Το κράνος εξυπηρετεί σκοπούς γλάστρας για φακές για το μάθημα της γεωλογίας. Οτιδήποτε άλλο, θεωρείται περιττό έτσι και αλλιώς.

Λοιπόν, καγκουράκια, έχω να σας προτείνω κάτι: Αντί να ρισκάρετε τις ζωές από τα χαζοκοριτσάκια που σας ακολουθούν, τις ζωές των υπολοίπων οδηγών που θα τρέχουν επειδή σας χτύπησαν και τις δικές σας που ούτως ή άλλως δεν τις έχετε σε καμία εκτίμηση, βρείτε το λάκκο που τραγουδάει ο Παντελίδης μπείτε μέσα μόνοι σας και περιμένετε να έρθει η ρουκέτα. Διαφορετικά θα σας προσπερνάω, θα φρενάρω, θα με χτυπάτε και θα τρέχετε για την υπόλοιπη ζωή σας. Αν θα μπορείτε.

No comments:

Post a Comment