Wednesday, October 16, 2013

Η σκατοψυχιά της ημέρας:

Oι Έλληνες σκουτεράδες

Πήρα πρέφα πως ο ΘΕΟΣ Mikeius έχει πάρει αμπάριζα τους έλληνες οδηγούς, αλλά τον έφαγα γιατί είχα ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα, οπότε σήμερα συνεχίζω με κάτι παρεμφερές.

Μιλάμε για μια από τις χειρότερες γάγγραινες των ελληνικών δρόμων. Οι τύποι είναι πιο επικίνδυνοι από τους ντελιβεράδες γιατί αυτά που κάνουν, τα κάνουν σε όλους τους δρόμους, ακόμα και στο Σύνταγμα. Τουλάχιστον οι ντελιβεράδες ως επί το πλείστον τα κάνουν σε στενάκια που δεν κυκλοφορεί και πολύς κόσμος και τα κάνουν και βράδυ. Όχι δεν τους δικαιολογώ. Θα έπρεπε να τους ταΐζουν κατεψυγμένη μούχλα, όλους αυτούς που δε φοράνε κράνος, πάνε ανάποδα και ζητάνε και τα ρέστα όταν εσύ πας κανονικά στο δρόμο αλλά κατά πάνω τους.

Στο θέμα μας όμως. Ο Έλληνας σκουτεράς έχει συγκεκριμένο προφιλ: Είναι ο πανέξυπνος Ελληναράς που βαρέθηκε το μποτιλιάρισμα των αυτοκινήτων, ζήλεψε τα παπάκια που κάνουν πιο γρήγορα τη δουλειά τους, έχει μαρούλι και του σφύριξαν ότι αφού έχει μαρούλι θα πρέπει και να θέλει κάτι με ιπποδύναμη για να έχει και επιτάχυνση, οπότε τι κάνει; Πάει και παίρνει σκουτερ.

Ο Έλληνας σκουτεράς, ή που θα είναι γιάπης που φοράει δερμάτινο παπούτσι χωρίς κάλτσα και το δείχνει (και μετά λένε εμένα βρωμιάρη επειδή περιμένω να βρέξει για να βγώ έξω να κάνω μπάνιο) ή που θα είναι σφιχτερμαν με πλάτες πιο φαρδιές από το πλάτος του σκουτερ. Για αυτόν, το κράνος είναι απλά το γιογιο που χρειάζονται τα μωρά για να κάνουν την ανάγκη τους, οπότε δεν το φοράει, αλλά φοράει αεροπορικά γυαλιά γιατί –πολύ απλά- είναι ΤΥΠΑΣ. Για εξάρτηση μηχανής, ούτε λόγος.

Σε κάθε περίπτωση, η οδική τους συμπεριφορά είναι εφάμιλλη με το «είμαι πλανίβλακας, σκοτώστε με για να μη σας σπαταλάω και το οξυγόνο». Τρέχουν υπερβολικά, κάνουν μπασίματα από παντού, τελείως άναρχα, κινούνται στο δρόμο λες και έχουν φάει ηλεκτροφόρο anal probe (αγγλιστί: σπασμωδικά) και γενικότερα αποτελούν εστίες μολύνσεως και κινδύνου άνευ λόγου και αιτίας.

Ειλικρινά τους παρακαλώ να βρουν έναν αποξηραμένο βόθρο, να πέσουν μέσα και μετά θα έρθω να τους ρίξω εγώ νερό για να επιπλέουν όπως … τα υπολείμματα του βόθρου.

No comments:

Post a Comment